Τύπος:
Τοποθεσία:
Κατάσταση:
Υπνοδωμάτια:
Τιμή:
EMail:
Password:
  Ξεχάσατε το Password ?
  Εγγραφή Νέου Χρήστη

Λεωφόρος Ποσειδώνος 3 & Οδός Άλφα
ΤΚ 16777, Ελληνικό Αθήνα
Τηλ.: +30 210 8910060
Fax.: +30 210 8910061

Υπηρεσίες μετά τη πώληση

Αν η απόκτηση μιας κατοικίας ήταν ο πρωταρχικός σας στόχος, τώρα που το όνειρό σας έγινε πραγματικότητα, οι ανάγκες σας διαφέρουν.

Η εταιρία μας διατηρεί αρχεία με όλη τη διαδικασία και τα υλικά οικοδόμησης έτσι ώστε κάθε σας νέα ανάγκη επισκευής, συντήρησης ή επέκτασης, να μπορεί να φέρει την ίδια αρχική ποιότητα κατασκευής. Από το πιο μικρό υλικό που περνάει την πόρτα του σπιτιού σας, μέχρι το μεγαλύτερο, εμείς προσφέρουμε στις υπηρεσίες σας τη πλήρη γνώση κάθε λεπτομέρειας της κατασκευής. Κωδικοί από πλακάκια, χρωματολόγια στους τοίχους μέχρι ποιότητες ξύλων ή οποιοδήποτε τεχνικό ζήτημα, θα είμαστε έτοιμοι να σας δώσουμε άμεσα, τη λύση που χρειάζεστε.

Τα έμπειρα στελέχη μας, θα βρίσκονται πάντα στο πλευρό σας. Όπως σας συμβούλεψαν για την αρχική σας επιλογή-επένδυση, με την ίδια προσοχή θα ακούν κάθε νέα σας ανάγκη ακόμη και μετά την αρχική αγορά. Είναι οι ίδιοι που θα σας μεταφέρουν και όλες τις εξελίξεις που αφορούν την ιδιοκτησία  σας. Η τεχνογνωσία και η διαρκής ενημέρωσή μας γύρω από τα κατασκευαστικά θέματα, βρίσκονται στο πλευρό σας, έτοιμες να ικανοποιήσουν κάθε σας νέα επιθυμία.


Βγείτε διπλά κερδισμένοι επιλέγοντας από την αρχή μαζί με την κατοικία των ονείρων σας και όλα όσα χρειάζονται για να κάνουν τη διαμονή σας πιο άνετη!