Τύπος:
Τοποθεσία:
Κατάσταση:
Υπνοδωμάτια:
Τιμή:
EMail:
Password:
  Ξεχάσατε το Password ?
  Εγγραφή Νέου Χρήστη

Λεωφόρος Ποσειδώνος 3 & Οδός Άλφα
ΤΚ 16777, Ελληνικό Αθήνα
Τηλ.: +30 210 8910060
Fax.: +30 210 8910061

Ακίνητα
 

H Ergozed Development, διαθέτει ένα μεγάλο αριθμό ακινήτων και κατοικιών προς πώληση. Από εξοχικές κατοικίες για διαμονή λίγους μήνες το χρόνο, κύριες κατοικίες με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, έως ονειρικές πολυτελείς βίλλες σε επιλεγμένες τοποθεσίες που προκαλούν το θαυμασμό και ικανοποιούν ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα. Στη κατηγορία αυτή της ιστοσελίδας μας, σας  παρουσιάζουμε τα ακίνητα αυτά που κατόπιν έρευνας των περιοχών επιλέξαμε, αναπτύξαμε, αναπτύσσουμε ή σκοπεύουμε άμεσα να αναπτύξουμε  κατόπιν εκδήλωσης του σχετικού αγοραστικού ενδιαφέροντος.

Αποτελεί προτροπή μας η συχνή επίσκεψη στην ιστοσελίδα της εταιρείας μας, ώστε να είστε διαρκώς ενήμεροι για τα ακίνητα που βάσει εκπονημένου πλάνου και χρονοδιαγράμματος, τα οποία ακολουθούμε πιστά, διαρκώς θα προστίθενται στο χαρτοφυλάκιο ακινήτων μας και τα οποία με ιδιαίτερη χαρά θα σας παρουσιάζουμε.

Palmira
Πολυτελείς παραθαλάσσιες κατοικίες στη παραλία του Μέγα Γιαλού της Σύρου...με υψηλή αισθητική και λιτή πολυτέλεια..αποτελούν μοναδική επιλογή για το σπίτι σου στη γειτονιά του Αιγαίου!
Amadora
Αρίστης ποιότητας κύριες ή εξοχικές κατοικίες..σε παραθαλάσσιο συγκρότημα κατοικιών στο γραφικό όρμο Αχλάδι της Σύρου...αποτελούν αναμφίβολα το Αιγαιοπελαγίτικο ησυχαστήριό σου!
Villa Nausica
Πολυτελής βίλλα 400 τ.μ. με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, στη καταπληκτική περιοχή Γιμάρι της κοσμοπολίτικης Κέρκυρας.
Syriades
Στην Ερμούπολη της Σύρου....κύρια ή εξοχική κατοικία..τόσο μακριά για να μπορείς να ατενίζεις τη πόλη και τη θέα από ψηλά...και τόσο κοντά για να μη σου λείπει τίποτα από την πολύβουη πρωτεύουσα.
Terra Corfu
Στο Μπαρμπάτι Κέρκυρας, μακριά από την καθημερινότητα και την έντονη ζωή της πόλης, επιλέξαμε να κατασκευάσουμε το "Terra Corfu"...έναν παράδεισο πολυτελών και ονειρεμένων κατοικιών για εσάς και την οικογένειά σας!