Τύπος:
Τοποθεσία:
Κατάσταση:
Υπνοδωμάτια:
Τιμή:
EMail:
Password:
  Ξεχάσατε το Password ?
  Εγγραφή Νέου Χρήστη

Λεωφόρος Ποσειδώνος 3 & Οδός Άλφα
ΤΚ 16777, Ελληνικό Αθήνα
Τηλ.: +30 210 8910060
Fax.: +30 210 8910061

Κατοικίες στη Σύρο

Στο νησί της Σύρου και συγκεκριμένα σε ένα νησί με πλούσια ιστορία, δυναμικό πολιτισμό που διαθέτει  ανεπτυγμένες υποδομές και προοπτική για το μέλλον, ξεδιπλώσαμε το όραμά μας. Να μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας περισσότερα από όσα έχουν ονειρευτεί. Γι' αυτό και η πρωτεύουσα των Κυκλάδων δεν αποτέλεσε μια τυχαία επιλογή.

Οι ταχείς ρυθμοί ανάπτυξης του νησιού, σε συνδυασμό με την πολιτιστική του κουλτούρα, την αρχιτεκτονική και τις άρτιες υποδομές για κατασκευή, υπήρξαν το εφαλτήριο που μας οδήγησαν στην έναρξη των εργασιών.

Με βάση την εμπειρία μας επιλέξαμε ορισμένες από τις πιο ελκυστικές περιοχές του νησιού. Δίπλα από παραλίες, σε σημεία «κλειδιά» για τη Σύρο ή απλά εκεί ψηλά στην κορυφή, οι περιοχές στις οποίες δραστηριοποιηθήκαμε επιλέχτηκαν προσεκτικά και σύμφωνα με τα υψηλά κριτήρια της εταιρείας μας για να πληρούν όλες τις προϋποθέσεις. Τα υπόλοιπα ήταν ζήτημα χρόνου. Αξιοποιήσαμε τις περιοχές κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να στεγάσουν όλα σας τα όνειρα. Διαμονή για λίγους μήνες μέσα στο χρόνο ή μόνιμη κατοικία…η επιλογή είναι δική σας.
 

 
Palmira
Πολυτελείς παραθαλάσσιες κατοικίες στη παραλία του Μέγα Γιαλού της Σύρου...με υψηλή αισθητική και λιτή πολυτέλεια..αποτελούν μοναδική επιλογή για το σπίτι σου στη γειτονιά του Αιγαίου!
Amadora
Αρίστης ποιότητας κύριες ή εξοχικές κατοικίες..σε παραθαλάσσιο συγκρότημα κατοικιών στο γραφικό όρμο Αχλάδι της Σύρου...αποτελούν αναμφίβολα το Αιγαιοπελαγίτικο ησυχαστήριό σου!
Syriades
Στην Ερμούπολη της Σύρου....κύρια ή εξοχική κατοικία..τόσο μακριά για να μπορείς να ατενίζεις τη πόλη και τη θέα από ψηλά...και τόσο κοντά για να μη σου λείπει τίποτα από την πολύβουη πρωτεύουσα.